Tietoa meistä

Tietoa meistä

Keitä ovat ihmiset yrityksen takana?

Henri Sinkkonen

Olen Kankaanpääläinen 1981 syntynyt monialayrittäjä. Asun maalla vaimon ja kahden lapsen kanssa. Harrastuksiini kuuluu moottoriurheilu, lenkkeily, avantouinti ja kuntosali. Arvostan avoimuutta, huumorintajua ja sitä, että asiat tehdään niin kuin on sovittu. Mottoni on ”Yhdet Puheet”.

Markku Salminen

Olen 1977 syntynyt moniala yrittäjä ja rakennustekniikan ammattilainen. Asun Tampereella vaimon ja kolmen lapsen kanssa. Harrastuksiini kuuluu kalastus, metsästys, luonnossa liikkuminen ja pakettiautossa yöpyileminen. Arvostan rehellisyyttä ja hyviä käytöstapoja. Mottoni on päätyyn saakka mennään.

”Meillä ei ole ongelmia, on ainoastaan ratkaisuja.”

Olemme tunteneet Markun kanssa 20v. ja yksikään vuokralainen ei ole ikinä lähtenyt meiltä tyytymättömyyden vuoksi vaan muuttuneen elämäntilanteen, eli muutto toiselle paikkakunnalle tai yrityksen laajentuminen… Meille on ensiarvoisen tärkeää pitää vuokralaisista ja tiloista hyvä huoli. Haluamme, että haasteellisissa tilanteissa vuokralaisen olisi mahdollisimman helppo ottaa suoraan yhteyttä meihin. Näin ollen saamme heti tiedon haasteesta ja pystymme ratkaisemaan sen mahdollisimman nopeasti. Käytämme mielellämme paikallisten pienyrittäjien palveluja tilojen ylläpidossa ja palveluiden kehittämisessä.